Jak vylepšit dojem ze svatby?

Někdy stačí jen drobné detaily, které se však sčítají s ostatními podněty na svatbě, přičemž ve výsledku získávají hosté nezapomenutelný zážitek. To je cílem většiny svateb.

Část dne, která následuje po obřadu a po focení, tedy svatební hostina, bývá pro mnoho svatebčanů velmi očekávaným zpestřením. Hosté se těší na oběd, ale také na zcela nevšední atmosféru. A právě atmosféru svatby lze umocnit i funkčními dekorativními prvky na svatební hostině.

  

Netradiční jmenovky a svatební menu

Dekorativní prvky, které jsou zároveň i funkčními prvky svatební hostiny a oslavy, bývají jmenovky se jmény hostů a svatební menu. Volba písma a grafického zpracování se mnohdy odvíjí od svatebních oznámení, které nevěsta s ženichem rozeslali hostům minimálně dva měsíce před svatbou. Je-li výzdoba stolu specifická, potom se vizuální styl jmenovek a menu podřizuje stylu oslavy.

Nejde jen o styl grafického zpracování, ale také o volbu papíru. Menu tištěné na obyčejný papír by nikoho neohromilo. Oproti tomu použije-li se například papír s přírodní strukturou, nebo perleťový, či zlatý metalizovaný, je to už něco jiného a každý ten rozdíl ihned pozná.

Zpět do obchodu