Vánoční látkové ubrousky a běhouny na stůl

Naši milí zákazníci, jsme rádi, že vám můžeme představit letošní kolekci vánočních kombinací. Vybrat si můžete i z oblíbených sad loňského roku. Těmi jsme se detailně zabývali v tomto článku. Letos se můžete spolu s námi těšit z bohaté nabídky látkových ubrousků a běhounů. Nově jsme do sortimentu zařadili i damašek a vězte, že damaškový běhoun na stole vykouzlí u vás doma úplně jiný level vánoční atmosféry. Všechny vánoční látkové ubrousky a běhouny naleznete na našem eshopu. Opět si u nás na své přijde každý: jste milovníky klasických červených Vánoc, přírodních barev, vyznáváte minimalismus, potěší vás univerzální kombinace běhounu a ubrousků na celý rok?  

Tady je - váš vánočně prostřený stůl z budoucnosti: 

Výjimečné Vánoce

Damašek k Vánocům prostě patří. A červený damaškový běhoun Vás nenechá na pochybách, že kouzlo Vánoc bude nejsilnější právě u Vás doma. Bílé látkové ubrousky s ním tvoří neodolatelnou kombinaci.

Sada_2

Štědrý den

Milujete přírodní barvy a nehodláte se jich vzdát ani na Vánoce?  Nemusíte. Tuto kombinaci béžového běhounu s krásným vzorem a čokoládově hnědých ubrousků navíc využijete po celý rok.

Sada_5

Půlnoční

Hvězdné nebe nad Vámi a hvězdné ubrousky na vánočním stole - je to možné. Oživte Váš stůl bílo-modrou vánoční kombinací. Vánoční látkové ubrousky s výrazným vzorem a jednoduchý bílý běhoun. 

Sada_6

Ladovská zima

Bílý damaškový běhoun Vám připomene kouzlo starých časů a červené vánoční ubrousky zahřejí na duši - ještě před prvním chodem. 

Sada_7

Silvestr

Chybí Vám třpytivá pokrývka za okny? Vytvořte si atmosféru zasněžené vánoční krajiny pod Vaší střechou. S běhounem s jemným prošitím a šedými ubrousky to půjde hravě. 

Sada_9


Elegantní Vánoce

Pokud neholdujete klasickým barvám Vánoc, béžový damaškový běhoun bude přesně pro Vás. V kombinaci s bílými ubrousky dodá ještě větší noblesu Vašemu (nejen) vánočnímu stolování.

Sada_10

Zpět do obchodu