Vánoční kolekce látkových ubrousků a běhounů

Naši milí, troufáme si tvrdit, že o letošních Vánocích si u nás vybere každý. Máme něco pro obhájce tradičních barev i hodnot, pro romantiky, pro praktiky, zkrátka a jednoduše pro všechny. Výhodou těchto sad je, že ani jedna z nich není striktně vánoční. Na našich látkách nenajdete soby, komety ani vyšité šišky. Zaprvé to nemáme příliš rádi, zadruhé věříme vašim dekoračním schopnostem a zatřetí a především, nám jde o to, abyste se z “vánočních” látkových ubrousků i běhounů mohli těšit celoročně. Tady jsou:

  1. Vánoční klasika - bílý vánoční ubrousek a červený běhoun

 

Červená. Barva rybízové marmelády, Vánoční hvězdy, kabátku Santa Clause a zmrzlých dětských tvářiček…a našeho běhounu, který v kombinaci s bílými ubrousky vytvoří atmosféru vskutku slavnostní.

11323 (1)

 

  1.  Romantické Vánoce - růžový vánoční ubrousek a bílý běhoun

 

Jste milovníky jemných barev, a to i ve Vánočním období? V tom případě jsme se vám trefili do noty. Světle růžové ubrousky a běhoun s decentním vzorem udělají z každého stolu slavnostní a něžný bonbonek.

 

11323 (2)

 

  1.        Přírodní Vánoce - set hnědých ubrousků

 

Ani o Vánocích se nemusíte bát tlumených a přírodních barev.Tento set úspěšně kombinuje luxusní bavlněný satén s univerzální hnědou barvou. Už jen přidat vaše osobité rodinné dekorace.

 

11323 (3)

 

  1.   Červenobílý svět - červený vánoční ubrousek a bílý běhoun

 

Bílý běhoun s lesklými nitkami pro slavnostní atmosféru, červené ubrousky pro zábavu. Nejžádanější vánoční kombo - a to právem.

 

11323 (4)

 

  1.           Modré Vánoce - modrý vánoční ubrousek s běhounem

 

Tajemnější než štědrovečerní obloha, slavnostnější než rozzářený stromeček. O tom, že je modrá dobrá se přesvědčte s tímto kouzelným skrz naskrz modrým setem.

 

11323 (5)

 

  1.         Štědrý večer - šedý vánoční ubrousek a modrý běhoun

 

Modrá je dobrá. Šedá je taky dobrá. A spolu mají sílu! Sílu obstát u štědrovečerní večeře a stát se hvězdami večera. Hned za vaším vyhlášeným bramborovým salátem.

 

11323 (6)

 

  1. Tradiční Vánoce - vánoční krémový ubrousek s hnědým běhounem

 

Vůně purpury, zvuk rolniček, světlo svíček a chuť vanilkových rohlíčků. To vše a mnohem víc nám evokuje tento set. Moderní a přesto tradiční.

 

11323 (7)

 

Více informací k jednotlivým vánočním sadám naleznete tady.

Zpět do obchodu