Barevné kombinace pro vánoční tabuli

Jsme zastánci toho, že všechny barvy - v tom správném odstínu - se na vánoční stůl hodí. Jen si to představte, i barvy jako hořčicově žlutá, oranžová, zelená...pokud se správně zkombinují, mohou být hvězdami štědrovečerní večeře. My vám ukážeme naše nynější favority.

Bílá a červená

Přiznám se, můj favorit. České Vánoce máme často spojené s červenou a zlatou barvu. Na mě je tato kombinace příliš honosná, i když u druhých se na ni koukám ráda. Červená má pro mě ale nezpochybnitelné vánoční kouzlo a tak ji k Vánocům nutně potřebuji. Abych vyvážila její „dramatičnost“, oblíbila jsem si její kombinaci s bílou barvou.  

U nás najdete vánoční sety v barvách bílo-červené nebo červeno-bílé.

BeFunky Collage1

 

Bílá a růžová

Růžová a Vánoce? Nebojte, nezbláznili jsme se. Zkuste se inspirovat a nakombinovat bílou a růžovou. Přidejte nějaké sklo, trošku stříbra, trošku zlata - klidně všechno dohromady a máte pohádkový stůl, který rozhodně nepostrádá něžné kouzlo Vánoc.

Pokud vás kombinace zaujala, mrkněte na tuto kombinaci, máme vánoční nutnost přímo pro vás.

BeFunky Collage2

Přírodní barvy

 Slyšíte na volání přírody a inklinujete k jejím odstínům. Nedivíme se. Využijte procházky v parku k honu za přírodními materiály, které můžete využít na vaší vánoční tabuli. Do vázy naaranžujte jmelí a jehličí, pověste na něj slaměné ozdoby, kolem rozházejte šišky a oblíbené dekorace, nezapomeňte na odpovídající běhoun a látkové ubrousky. A je to, stůl dle vašeho gusta je před vámi. Atmosféru dokonale doplní dřevěné kroužky na ubrousky.

 

Máme je taky - hnědou a ještě hnědší kombinaci.

 

BeFunky Collage3

Zpět do obchodu