Tvoření vánočních dekorací s dětmi

Malé děti rády tvoří, to je pravda odvěká. Zastavte se a vánoční shon si zpříjemněte společně stráveným večerem.  Máme pro vás čtyři tipy na jednoduché a zábavné dekorace, které (s vaší pomocí, samozřejmě) zvládnou i děti. Uvařte si pořádně silný svařák, zapalte svíčky a rozlučte se s naklizeným bytem. Určitě to bude stát za to.

 

Univerzální šišky

1_6

Najdete je v každém parku a přitom mají tolik využití. Jako vánoční ozdoba na stromeček, dekorace na stůl, do adventních věnců... Můžete je barvit, stříhat, zdobit, lepit. Jen si vybrat.



Sněhuláci

2_7

Sněhulák je určitě jedním ze symbolů zimy a Vánoc. Možností jak si jej s dětmi vyrobit je nespočet.

Naplňte starou bílou ponožku rýží, zauzlujte a nechte děti dozdobit. Využíjte kolíčky na prádlo, dřevěná polínka, větev, nebo si vyrobte starou dobrou záložku do knihy. Fantazii se meze nekladou.

 

Vánoční přáníčka

3_7

Patříte ke staromilcům, kteří posílají papírová přání? Nebojte, my taky. Co takhle spojit příjemné s užitečným a zkusit si vyrobit nějaké za pomoci těch malých prstíků, co máte doma?  



Vánoční strom

4_6

 Pokud vám jeden vánoční stromek nestačí a rádi byste si ještě nějaký dovyrobili, inspirujte se třeba u nás. Z honby za vhodnými spadlými větvemi se může stát malé dobrodružství. A papírový stromeček s  odnímatelnými ozdobami zabaví vaše děti na dlouhou dobu.



Foto zdroj: Pinterest

Zpět do obchodu