Svatební trendy 2019

Jednoduchost, přírodní materiály, důraz na kvalitu, opravdovost a lokálnost, to je oč v dnešní době běží. Umělou organzu, cizokrajné umělé květiny, účesy plné laku a polyesterové šaty přenechme minulé dekádě.

I v roce 2019 je několik svatebních trendů, které jsme si zamilovali a které váš velký den udělají ještě výjimečnější.

s1

Korálová barva

Společnost Pantone oznámila, že barva roku 2019 je Living Coral - sytě korálová. Jasná, slunná, růžovo-oranžová. Veselý tón, který je ideální pro svatby.

Návrat k jednoduchým a klasickým svatebním šatům

Minimalisté se mohou radovat a děkovat Meghan Markle. Její jednoduchý, ale úchvatný styl svatebních šatů dal vzniknout právě tomuto trendu - šaty na svatbu à la moderní nevěsta princezna.

Svatební tabule s květinami s nízkou vazbou

Trendem, je výměna kulatých stolů a vysokých středů za dlouhé banketové stoly s řadami nízkých květin. Svatební dekorace víc vyniknou, hosté se mohou navzájem vidět a vypadá to skvěle na fotografiích.

s2

Příroda v interiéru

Pro svatby 2019 zůstává trendem zeleň. Stromy, traviny a používání listů ve floristických aranžmá se stanou středobodem zájmu při plánování svatební výzdoby. Květiny budou přirozené, náladové a romantické. Evergreenem posledních let jsou luční květiny.

Odlišné šaty pro družičky   

Družičky už nemusí být stejné. Jednotícím prvkem mohou být např. pastelové barvy nebo barvy lesních bobulí. Hrajte si s texturami, střihy i barevnými škálami. Družičky vám budou vděčné.

s3

 Udržitelné a etické svatby

Královská svatba prince Harryho a Meghan odstartovala i tento trend. Pro tento pár byla udržitelnost a ekologie důležitým faktorem a stejně tak se inspirují i páry v roce 2019. Z květinových instalací až po etickyušité svatební šaty a svatební dorty vyrobené z místních surovin. Možnosti pro zorganizování udržitelné a ekologické svatby rostou.

Ilustrované pozvánky

Máte strýčka, který maluje? Namalovala vám párový portrét pětiletá neteř? Nebo jste umělecky zdatní dokonce vy? Čím osobnější, tím lepší. Ve stejném dekoru mohou být i jmenovky na svatební stůl, svatební menu a další svatební tiskoviny.

Barevné konfety

Nedá se popřít, že faktor Instagram hraje stále větší roli v plánování svateb. A nový svatební hit Instagramu jsou vystřelovací konfety. Čím více konfet a barev, tím líp.

s4

Alternativní zásnubní prsteny

Ne pro všechny ženy a dívky je diamant nejlepší přítel.  Alternativní styly zásnubních prstenů jsou na vzestupu. Prsteny z opálu, barevné kameny (jako např. zásnubní prsten princezny Eugenie - růzový zafír), fantazii se meze nekladou.  


Zdroj: https://www.bridesmagazine.co.uk/gallery/2019-wedding-trends

Zpět do obchodu