Tipy na svatební dary

1aa

Sada látkových ubrousků

Látkové ubrousky využije každý.  Vyberte běhoun, sadu látkových ubrousků, dřevěné kroužky na ubrousky - a nápaditý svatební dar je na světě.

2aa

Služby

Tento dar je úžasný, ale musíte novomanžele znát dobře.  Jsou kávovými labužníky? Složte se s kamarády a zaplaťte baristický koutek, kde svatebčané dostanou během celého odpoledne výběrovou kávu podle svého gusta.  Jdete na svatbu milovníkům vína? Domluvte sommeliéra, který bude obcházet stoly a diskutovat se svatebčany o právě pitých odrůdách. Na svatbu v přírodě se hodí floristka, která bude pro přítomné dámy vytvářet věnečky a květinové ozdoby. A co nějaké hudební překvapení v podobě jejich oblíbeného interpreta?

Peníze

Svatba není laciná záležitost a tak jsou bankovky asi nejběžnější svatební dar, často přímo na přání budoucích novomanželů. Ale i peníze se dají darovat jiným způsobem, než ve formě obligátní papírové obálky.  Na internetu naleznete spoustu zručných lidí, kteří vytváří ručně dělané knížečky či kapsy na peníze.

3aa

Poukazy

Pokud vás netěší darovat peníze, zkuste poukazy. Vyberte např. poukaz na wellness víkend, letenky, společný zážitek, gastro kurz nebo kulturní událost, fantazii se meze nekladou, samozřejmě s ohledem na zájmy obdarovaných.

 

Zpět do obchodu