Látkový ubrousek na lahev vína

Docela nedávno jsme do našeho sortimentu zařadili i látkový ubrousek na víno a nebylo by od věci jej trošku představit. Takový ubrousek na víno je totiž tuze praktická a zároveň estetická věc. U nás si můžete  vybrat černý nebo bílý (hádejte, který vede). Doporučujeme černý na červené víno, bílý na bílé, ale vaší fantazii a odvaze se meze nekladou.

P9251396

Látkové ubrousky nejsou jen skvělými pomocníky při stolování. U podávání vína patří látkový ubrousek k dobrým mravům už pěknou řádku let. Naše ubrousky na láhev vína jsou menší, a proto se vám s nimi bude lépe pracovat. Můžete jej ovázat kolem lahve, nebo jej přiložit k hrdlu láhve při dolévání. Papírový ubrousek zmáčený od orosené lahve příliš parády nenadělá.

Vine bottle folding

Víno se nalévá vždy z pravé strany a vždy maximálně jen do 2/3 sklenice. Při nalévání by se hrdlo láhve nemělo dotknout sklenice, jelikož by se mohla naštípnout. V závěru nalévání hrdlo vína nadzvedněte a pootočte, zabráníte tak úniku kapek vína.


Něco praktického

Je vyroben ze 100% bavlny - jedná se o kvalitní hladkou látku českého výrobce. Ubrousky mají rozměr 45x22 cm, lemování je široké 1 cm.

Doporučená teplota praní je 40°C, po prvním praní se mohou seprat o 5-10%. Dobře se žehlí, sušení v sušičce je možné při nižší teplotě sušení, ale raději nechte usnout na vzduchu a vyžehlete. Tyto ubrousky nevyvářejte. Pro odstranění nečistot a dokonalé vyprání je lepší ubrousky nechat několik hodin namočené ve vodě nebo v roztoku pracího prášku/gelu a je možné použít přípravky na odstranění skvrn.

Pro další rady, jak se o ubrousky starat, doporučujeme náš článek:

https://www.prostul.cz/blog/patero-prakticke-aneb-udrzba-latkovych-ubrousku/

P9251398

Zpět do obchodu