Stolování inspirované babím létem

Léto se pomaličku chýlí ke konci. Nesmutněte. Než definitivně začne ten pravý podzim, čeká nás krátké, ale kouzelné období babího léta. Sluníčko nám ještě bude dělat radost a těch barev kolem…hmmm, nepočítaně. Zkuste se jimi inspirovat i u stolování a vyberte si ty pravé kousky pro vás.

 Běhoun Punťa

Tento kousek by mohl dělat babímu létu reklamu. Jsou na něm totiž všechny základní barvy, které jsou pro slunný podzim tak typické: žlutá, hnědá a protože začínají ranní mlhy, nesmí chybět šedá. Zkrátka, hnědé puntíky ladí s přírodními teplými barvami, šedé s chladnými a žluté jsou pro radost.

 Běhoun Svítání

Je vám už venku zima? Dodejte vašemu domovu hřejivou atmosféru s tímto běhounem. Je vyrobený z pevného 100% lnu jemné pískově-žluté barvy. Parťák, který vám vydrží léta a bude pořád vypadat dobře.

 Ubrousek Volání divočiny

Přírodní materiály máme rádi. A jaká látka víc evokuje přírodu než len? Hodí se pro dlouhé snídaně, ještě delší večeře a ani líné nedělní obědy s ním nejsou k zahození. A ta barva – pro babí léto jako stvořená.

 Ubrousek Královská večeře

Vidíte tento ubrousek na vašem stole? Za okny zbarvené listí a jemný svit podzimního sluníčka? My rozhodně. Jak se říká: „ Do koča aj do voza“. S tímto parádníkem můžete prostřít na chalupě u lesa, i na zámku a vždycky to bude vypadat dobře. Záhada.

 

  

Zpět do obchodu