Dekorace na jídelní stůl 2020

Přemýšlíte čím nazdobit váš stůl? Místo, kde jíte, setkává se celá rodina a zároveň má vypadat hezky a pohostinně. V hlavní roli je a bude udržitelnost. Tak by se daly shrnout tři tipy na dekorace na jídelní stůl, které vám doporučujeme. Recyklace, ekologie, důraz na zerowaste, využívání přírodních prvků a materiálů v interiéru – to je to, co inspiruje čím dál víc oblastí života, dekorování domova nevyjímaje. 

Demižón

Povaluje se vám ve sklepě zapomenutý skleněný skvost a nevíte co s ním? Většího parádníka na jídelní stůl těžko pohledat. V zimě do něj dáte jehličnaté nebo holé větve, které nazdobíte světýlky, na jaře na rozkvetlé větvě rozvěsíte vajíčka, v létě jej můžete používat jako vázu na květiny (tip: nevěstin závoj a eukalyptus v něm vypadají krásně) a v podzimní sychravé večery se zase dostávají do hry světýlka.  Variabilní kousek, který bude mít využití celý rok. Zkuste prozkoumat vetešnictví a bazary, svého vyvoleného určitě vypátráte.

dekorace

Středové podnosy

Tácky, podnosy, košíky – zkrátka vše, kam můžete naaranžovat svou oblíbenou vázu s květinou či větvičkou, svíčku, světýlka, oblíbenou dekoraci. Všechno budete mít na jednou místě, takže nehrozí, že stůl bude působit neuspořádaným dojmem. Stejně jako u demižónů můžete dekorace přizpůsobit ročnímu období.

dekoraceasg

Pokojovky i na jídelním stole

O trendu Urban Jungle neboli městské džungle už jsme psali mnohokrát. Pokojové květiny jsou hitem posledních let. Tak proč nespojit krásné s udržitelným a jako dekoraci na stůl nepoužít je. Odpadá nám potřeba kupovat stále nové svíčky a řezané květiny, aniž by utrpěla pestrost - květiny můžete stále točit a na stole tak bude pořád nová a neokoukaná výzdoba.

deas

Zpět do obchodu