3 tipy na vánoční snídaně

Předvánoční a vánoční čas si žádá sváteční a výjimečné snídaně. Pokud už vánočku a štólu nemůžete ani vidět nebo prostě jen dáváte přednost slaným snídaním, vyzkoušejte naše tři tipy, se kterými určitě sklidíte úspěch. 

Obložené chlebíčky

Vypadají efektně a jdou vytvořit skoro ze všeho, co najdete v ledničce. V našem případě to byl za 1. kozí sýr, granátové jablko a vlašské ořechy, 2. avokádo s jarní cibulkou a chilli vločkami, 3. vejce natvrdo, 4. hummus s okurkou a černým sezamem a koprem, 4. avokádo a opečená rajčátka s mozzarellou a balzamicem. A samozřejmě, dobrý chleba jako základ.

Snídaně Vánoce_Obr.1

Quiche

Francouzská klasika si vydobyla stálé místo i v českých domácnostech. A není se čemu divit. Slaný koláč vypadá krásně a při vymýšlení jeho náplně se fantazii meze nekladou. My jsme vytvořili špenátový se šunkou a s karamelizovanou cibulí a slaninou. Ideální je i jako večerní silvestrovské pohoštění.

Snídaně Vánoce_Obr.2

Croque monsieur

V překladu Křupavý pán vás přenese do malebné kavárničky v zapadlé pařížské uličce.  Základem je dijonská hořčice, dobrá šunka od kosti, sýr gruyére a bešamel. Nejlepší sendvič jaký jste kdy měli, to slibujeme.

Snídaně Vánoce_Obr.3

Zpět do obchodu