Nejkrásnější vánoční stůl - inspirace

Vánoce se blíží a s nimi i otázka, jak bude letos vypadat váš prostřený stůl. Možná máte své oblíbené vánoční dekorace, vyladěné vánoční látkové ubrousky a ubrus na míru, bez kterého si Vánoce neumíte představit. Ale třeba ještě nejste tak zkušená a v hledání své vánoční identity zatím tápete.  Tak se zkuste najít v naší inspiraci a zjistěte, jaký styl je vám nejbližší.

Skandinávský

Tento styl máme rádi. Je jednoduchý, udržitelný a srozumitelný pro celý svět. Na stoly patří látkové ubrousky, jednoduché a tlumené barvy, přírodní motivy a kvalitní materiály.

Obr.1_vánoční stoly

Boho

Neboli bohémský stal u nás ještě není tak rozšířený, obzvlášť ve vánoční výzdobě. Pokud milujete výrazné barvy a vzory, exotiku, přírodu a hippies, nemáte nad čím váhat.

Obr. 2_vánoční stoly

Minimalistický

Milujete jednoduchost, čistotu a přeplácané vánoční dekorace vás děsí. Nenuťte se do nich. Jediné správné vánoční dekorace pro vás jsou takové, které vám budou dělat radost.

Obr.3_vánoční stoly

Přírodní

Vyznáváte přírodní materiály a barvy? Vánoční dekorace z větviček, mechu, dřeva a šišek ve vás vzbuzují nadšení? Tak tato kategorie bude přímo pro vás. Přípravu na Vánoce máte snadnou, prostě se od podzimu dívejte kolem sebe a sbírejte poklady, které nám příroda dala.  

Obr.4_vánoční stoly

Pohádkové

Tak tady není místo pro minimalismus. Toto je dekorování stolů pro dospělé s dětskou duší nebo pro rodiče dětí, kteří chtějí, aby se jejich potomků dotklo to pravé kouzlo vánoc. Čím víc třpytivých záležitostí tím lépe: světýlka, třpytky, baňky, svícny. Přistupte k prostírání jako ke hře a zkuste se na něj podívat dětskýma očima. Soška kolouška při štědrovečerní večeři? Proč ne? Dinosaurus v adventním věnci? Dejme ho tam.

Obr.5_vánoční stoly


Foto: zdroj Pinterest

Zpět do obchodu