5 důvodů, proč potřebujete látkové ubrousky

 

I když si můžete myslet, že jsou zbytečné a je s nimi příliš práce, máme několik dobrých důvodů, proč byste měli vlastnit (a používat!) látkové ubrousky.

Obr. 1_5důvodů

  1. Lepší než papírové ubrousky.

  

Nikdo nechce používat papírové ubrousky, které se rozpadnou po několika otření rukou během jídla. Používáte papírový ubrousek při jedení žeber? Tak víte, o čem mluvíme. Textilní ubrousek se může postavit i těm nejšpinavějším prstům.

 

  1. Méně plýtvání

 

O plýtvání a nadprodukci odpadu se mluví čím dál více a je to dobře. Nebojte, nechceme po vás, abyste používali látkové ubrousky i k páteční pizze, ale opakovaně použitelné ubrousky jsou to nejlepší pro stolování a lepší volba  pro naši planetu.

 Obr. 2_5 důvodů

  1. Jsou dekorativní

 

 Nepotřebujete složitou květinovou aranži, svícny, ani porcelánové sošky. Samozřejmě proti nim vůbec nic nemáme, ale pokud vlastníte hezké látkové ubrousky, nebo dokonce i kroužky na ubrousky, máte vyhráno. Do vázy přidejte větvičku ze zahrádky a máte jednoduchý stůl na úrovni připravený ke stolování.

 

  1. Můžete je použít pro jiné věci.

 

 Ubrousky u vás nebudou zahálet. Kromě toho, že je pravděpodobně použijete minimálně jednou týdně u nedělního obědu, mohou plnit i jiné funkce. Vystelte ubrouskem košík s pečivem k snídani, nebo je použijte k vázání okolo láhve vína. Jsou nekonečně užitečné.

 

Obr. 3_5 důvodů

 

  1. Jsou levné a budete je mít navždy

 

 Látkové ubrousky jsou jedním z nejlevnějších a nejjednodušších způsobů, jak stolu přidat barvu a styl. Při správně péči vám opravdu vydrží. Obzvlášť pokud vaší volbou budou ubrousky lněné.

 

Zpět do obchodu