Inspirace na valentýnské stolování

Svátek všech zamilovaných klepe na dveře. Ať už se chystáte připravit opulentní hostinu nebo tento den ignorujete, není na škodu nechat se okouzlit inspirativními dekoracemi na stůl. Který styl je vám nejbližší­­?

 

Červená klasika

Červená a spousta srdíček. Valentýn tak jak jsme ho poznali v 90. letech, kdy se k nám přiřítil z Ameriky společně s Beverly Hills 902 10.  Doba se možná posunula, ale tohle funguje stále.  Navíc stačí rudé růže, pár vystřižených papírových srdíček a pro fajnšmekry třeba i naše červené ubrousky.

Obr.1_Valentýn

Růžová romantika

Plujete si se svým protějškem na růžovém obláčku zamilovanosti? Gratulujeme, takto může vypadat i vaše výzdoba. Něžné doplňky, růžové květiny, zlaté příbory, jemný běhoun, jiskřivé šampaňské – esence romantiky. 

Obr. 2_Valentýn

Romance po seversku

Milujete minimalismus a skandinávský styl? I seveřané umí být romantičtí, ovšem ne nijak přeplácaně. Maximálně ke své oblíbené černobílé a šedé přidají jednu květinu do vázy, pár svíček a neutrální ubrousek. I to má své kouzlo.  

Obr. 3_Valentýn

Boho Chic Valentýn

Milujete barvy, hippies a nejste svázáni žádnými konvencemi? Už jste asi objevili, že bohémský styl je přímo pro vás. Nevzdávejte se ho ani na Valentýna, bude to u vás pěkně jiskřit. 

Obr.4_Valentýn

Zpět do obchodu