Svatební trendy roku 2018

Pojďte se s námi inspirovat. Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější svatební trendy tohoto roku. Jsou nám sympatické: jdou mezi sebou báječně kombinovat a v hlavní roli je udržitelnost. Všechny můžete použít i při přípravě svatební tabule a to nás vždycky zajímá.:)

1. Svoboda a bohémský styl
Hned první trend je v podstatě antitrend. Svatby v roce 2018 budou v duchu svobody a radosti. Vykašlete se na veškeré poučky a rady typu „Mělo by se…“ a „Je zvykem…“. Můžete mít tradiční svatbu, svatbu inspirovanou stylem dvacátých let, rozevlátou svatbu v přírodě. Svatby na venkovských statcích a mlýnech budou hrát letos prim. Místo, kde můžete mít obřad, být ubytovaní a polehávat v trávě… Nemusíte se bát výraznějších barev ani rozevlátých šatů a vlasů.

1_3


2. Přirozenost
Už delší dobu je moderní jednoduchost a rustikální styl. Žádné předstírání. Máme hezký stůl, tak ho nezakrývejme metry a metry látky. Chceme svatební ubrousky? Tak látkové, jak to má u takovéto akce být. Běhouny z přírodní látky. Květiny, které jsou alespoň trošku lokální. „Nahé“ dorty. Svatební šaty z přírodního materiálu.

2_4


3. Metalické barvy a ultra violet
Svatebním dekoracím, stolování, ale i doplňkům budou letos vévodit především metalické barvy - měď, stříbro, zlato. Můžete si vypomoci barvami ve spreji a např. ze sklenic od marmelád nebo z plechovek vytvoříte báječné a levné svatební dekorace odpovídající trendům.
Zelenou barvu roku 2017 vystřídala fialová a to se muselo projevit i ve svatebních trendech. Vybrat si můžete ze všech odstínů. Hned za ní následuje růžová, světle zelená a tyrkysová.

3_4


4. Sukulenty
Sukulenty byly asi před třemi lety znovuobjeveny a od té doby se vyhřívají na výsluní jak bytového, tak svatebního designu. Jsou krásné! V průběhu vašeho velkého dne nezmění vzhled! Můžete jimi obdarovat svatebčany místo výslužky! Bájo!

4_4


5. Geometrické tvary
S rozevlátostí bohémského stylu a milou robustností stylu rustikálního ostře kontrastuje trend geometrických tvarů. Netypicky tvarované vázy, svícny, rámy obrazů, nebo třeba skleněná terária. Zakomponovat je můžete i do pozvánek nebo do vašich svatebních šperků.

5_3


6. Dřevo
Dřevěné stoly už se neskrývají pod horou organzy jako tomu bylo v 90. letech, ale jdou pořádně vidět. A nejenom u nábytku je dřevo žádoucí. S dřevěnými motýlky, hodinkami a snubními prsteny se na některé svatbě letos nejspíš setkáte.

6_1

7. Neonové nápisy
Svatební den si o nějaký ten nápis říká. Pokud chcete být originální a přitom jít s dobou, vyberte si ten neonový. Fantazii se meze nekladou. Můžete jej umístit nad svoje místa u stolu, na dort, do fotokoutku, nad DJ.J Jen to s nimi nepřežeňte, aby váš svatební den nevypadal jako vystřižený z kasina ve Vegas. Velký bonus neonu je, že vám vylepší večerní fotografie, které jsou většinou o něco méně líbivé, než ty denní.

7_1

8. Kaligrafické písmo
Jednoznačným hitem tohoto roku je jakékoliv písmo, které imituje ruční psaní tužkou, perem nebo štětcem. Takže hurá na svatební oznámení, pozvánky, nápisy, menu a jmenovky.

8_1

Zdroj: pinterest

Zpět do obchodu