Tipy na jednoduché vánoční dekorace na stůl

Máme pro vás dobrou zprávu. Pokud máte hezký běhoun, látkové ubrousky a dokonce i kroužky, máte z dvou třetin vyhráno. Váš stůl už toho moc navíc nepotřebuje.

Přece jen něco zeleného a vánočního bude třeba. Nejsme příznivci jednorázových dekorací a trendů na jedno použití. Inspiraci hledáme převážně v přírodě, proto i všechno, co vám ukážeme je tohoto charakteru.  Samozřejmě, že každou dekoraci si můžete upravit, jak se líbí vám, přidejte baňky, světýlka...možností je nepočítaně.

Obrácené skleničky

Za nás dokonalá dekorace. Proč? Nemusíte přemýšlet, jak napasujete k tomu všemu jídlu ještě vázu a svíčky - tady to máte v jednom - geniální. Ideální do malých prostor, s malými stoly, kde si musíte důkladně rozmyslet každý centimetr místa.

Miska „co dům dal“

Pokud vás na nějaké dekorace moc neužije,  ale toužíte po vánoční atmosféře, zkuste tento tip. Vezměte misku, ošatku, košík, prostě co máte doma,  přihoďte jehličí, nasušené pomeranče, koření, baňky, jmelí atd. a máte jednoduchou, avšak efektní dekoraci, která nikoho nenechá na pochybách, že u vás se to s Vánocemi myslí vážně.   

„Falešný“ adventní věnec

Tradiční adventní věnce jsou krásné.  V uspěchaném předvánočním čase se může stát, že se k jeho výrobě prostě nedostanete.  Pokud si věnec nechcete koupit, doporučujeme tento náš “falešný”. Budete potřebovat jen vhodnou nádobu, aranžovací hmotu, kterou koupíte v každém květinářství, svíčky a bodce na svíčky. Dále můžeme postupovat stejně, jako v případě „misky „co dům dal“.

Je to jednoduché, zvládnou to i děti, vy budete mít dobrý pocit, že jste něco vytvořili a jako bonus vám bude doma vonět jehličí.

Zpět do obchodu