Tipy na vánoční dárky 2019

Rádi dáváte dárky, ale s jejich vymýšlením máte problém? Poradíme vám několik našich osvědčených tipů, které jsou sázkou na jistotu.  

Obr.1 dárky

 

Lístky za kulturou

Lístky do divadla, kina, na koncert - koho by nepotěšily. V každodenním shonu na tento aspekt života trošku zapomínáme - lístky se musí vybrat, koupit, udělat si čas. Pokud je člověk dostane darem, musí se už jen dostavit. Pokud koupíte lístky i pro sebe, máte navíc společný zážitek a to se počítá.   

 

Látkové ubrousky

Jsme rádi, že někteří lidé si bez látkových ubrousků stolování nedovedou představit. Je ale stále mnoho těch, kterým připadají jako něco “navíc”, za co nechtějí utrácet peníze. A hle, to je pro vás ideální příležitost: dárek by přece měl být něco, co se tomu dotyčnému líbí, ale sám by si to nekoupil. Třeba jako luxusní parfém. A sada běhounu, látkových ubrousků a třeba i kroužků na ubrousky vykouzlí úsměv na tváři každému, to nám věřte. Vánoční sady pro vás máme i letos, mrkněte.

 

Obr.2 dárky_1


Zážitek 

V posledních letech se rozrůstá nabídka zážitkových darů. Víte, že se vaši blízcí chtějí naučit dělat sushi, řídit traktor, proletět se balonem nebo zkusit degustační menu ve vyhlášené restauraci? Není problém.  Na internetu najdete spoustu firem, které se na tyto zážitkové dárky specializují. Stačí si vybrat. 

 

DIY

Neboli Do It Yourself (udělej si sám) dárky jsou stále oblíbenější. Možná jsme zavaleni konzumem a chceme darovat něco osobního, možná prostě jen rádi zpomalíme a v dnešní  době digitální vytvoříme něco vlastníma rukama. Zkuste třeba namíchat bylinkový čaj a darovat v krásné skleničce s vlastoručním popiskem, stejně tak můžete vytvořit sůl do koupele, masážní olej, směs koření, bylinkovou sůl, paštiku, nakládané sýry, směs na tu nejlepší horkou čokoládu, vaječný koňak - zkrátka, fantazii se meze nekladou.

 

Obr.3 dárky

 

Předplatné časopisu 

Dnes už moc nevíme, jaký je to pocit natěšeně otevřít schránku a doufat, že v ní bude něco čekat. Pokud se stanete předplatitelem časopisu, zase to zažijete. Navíc z tohoto dárku bude mít obdarovaný radost celý rok a to je významné plus.



Dobrý skutek

Dárek, který potěší dárce, obdarovaného a ještě někoho dalšího. Darujte jménem obdarovaného peníze útulku, zaplaťte pár nocleženek lidem bez domova, kupte kozu africké rodině, splňte přání seniorům v rámci projektu Ježíškova vnoučata - možností je mnoho a určitě vyberete něco, co bude rezonovat s blízkým, kterému dárek kupujete. 


Obr. 4 dárky

Zpět do obchodu