Trendy roku 2020 - jídelny

Jídelny jsou takovými popelkami moderních bydlení. V moderních bytech a domech mluvíme spíše o jídelních koutech. Myslíte si, že u místečka mezi gaučem a kuchyní toho moc nevymyslíte? Nebojte, fluidum letošních trendů můžete vnést i do malých prostor.

Obr. 1_Trendy 2020 jídelny

 Ještě více pokojovek

Trend Urban Jungle je mezi námi už hezkých pár let a trvá i nadále. Rostliny budou mít vždy zvláštní místo v domácnosti, poskytují nejen filtrovaný vzduch, odstraňují alergeny ve vzduchu, ale také dodávají místnosti hloubku, barvy a textury. Do dekorativního světa přicházejí stále silnější přírodní prvky. Trendem není jen přidání jedné nebo dvou rostlin, jde o ovládnutí místnosti rostlinami – zkrátka skutečná městská džungle.

 Mix

Váš nábytek a dekorace nemusí být stejné, trendem je promyšlené míchání a sladění nejrůznějších kousků. Nechceme, aby to u vás doma vypadalo jako z katalogu, ale aby z každého domova čišela osobitost. 

 Méně formálnosti

Formálním jídelnám už lehce odzvonilo, trend pluje jiným směrem. V letošním roce dochází k odstranění formálního aspektu z jídelny a vytvoření polootevřeného prostoru.  Smazává se hranice mezi jídelnou a obývacím pokojem s kuchyní.

Obr. 2 - Trendy 2020 jídelny

Asymetrické tvary                                                                                                                                       

Připravte se na divokou jízdu, tento rok se odvážných tvarů nebojíme. Asymetrické linie fungují dobře, protože umožňují bezproblémové oživení místnosti. Zdůrazněte jedinečný aspekt pokoje tím, že do něj přinesete tolik barev a odvážných vzorů, kolik jen můžete. Spárujte jej s jedinečně tvarovaným jídelním stolem.

 Jídelní lavice

V okamžiku, kdy jste si mysleli, že jídelní lavice je pozůstatek dob dávno minulých, přichází rok 2020 a tento kus nábytku slaví návrat.  Lavice umožňuje elegantní stolování a zároveň intimitu a soudržnost se spolustolovníky.  Spárujte je s barevnými židlemi a oživíte místnost na maximum.

Obr. 3_Trendy 2020 jídelny

Zpět do obchodu